telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Consell assessor

Nuri Felip

Pedagoga i coordinadora administrativa

Soc la Nuri Felip. Mestra de ciències per formació i per vocació. Soc llicenciada en pedagogia i doctora especialitzada en convivència escolar. Tinc també el postgrau d’Altes Capacitats Intel·lectuals, Intel·ligència i Diversitat de la UdG.

Professionalment ara mateix soc cap d’estudis de secundària de l’institut escola Cor de Maria de la Bisbal i professora associada del Departament de Pedagogia de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

Al llarg de la meva vida he fet docència a gairebé totes les etapes educatives: infants, joves i alfabetització d’adults. Actualment estic a secundària i també fent formació per oposicions docents.

Vaig ser una de les fundadores de la Llar d’Infants el Molinet de Monells l’any 2006.

Presideixo l’ONG Educal (Educadors Catalans amb Amèrica Llatina), que realitza projectes de cooperació concretament a Xile i a Brasil, d’on en faig passeres sovint.

He estat també regidora d’Educació, Serveis Socials i Cooperació de la Bisbal.

En els darrers anys m’ha entrat la bena d’escriure i ja tinc dos llibres publicats: una novel·la històrica i una glossa sobre un mestre de qui celebràvem el 90è aniversari.

Gemma Casals

Mestra i coordinadora pedagògica

Soc la Gemma Casals. Soc Mestra d’Educació Infantil (UdG) amb menció d’escola bressol. Abans del grau vaig realitzar, per una banda, el CFGM d’Atenció Sociosanitària i, per l’altra, el CFGM d’Auxiliar d’Infermeria. Actualment estic realitzant el màster en dificultats d’aprenentatge i trastorns del llenguatge (UOC).

Els darrers nou anys he estat treballant com a cuidadora en un centre per a persones amb diversitat funcional i durant aquest temps he participat en un projecte solidari al Marroc.

El curs 2018-2019 em vaig incorporar a la Llar d’Infants La Bòbila com a directora del centre i tutora d’un dels grups d’infants, on hi vaig estar durant dos anys.

Actualment porto la coordinació pedagògica de l'Associació socioeducativa EL GEBRE.

Jana Pujol

Mestra, directora i coordinadora de comunicació

Soc la Jana Pujol. Soc Mestra d’Educació Infantil (UdG) amb menció d’escola bressol. A més a més, tinc el títol de monitora en lleure infantil i juvenil. Actualment estic estudiant el Màster en Dificultats d’Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge (UOC).

He treballat en l’àmbit educatiu durant els darrers anys, realitzant classes de repàs, fent de cuidadora d’infants de diverses edats i realitzant projectes amb infants adolescents a l’Institut Santa Eugènia, de Girona.

Durant el curs 2018-2019 em vaig incorporar a la Llar d’Infants El Molinet com a directora del centre i tutora d’un dels grups d’infants, on continuo actualment a més de ser la coordinadora de comunicació de l'Associació socioeducativa EL GEBRE.

Irene Marcos

Mestra i directora

Soc la Irene Marcos. Soc Mestra d'Educació Infantil (UVic) amb menció en Cultura i Llenguatges de la Infantesa. Abans del grau vaig realitzar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Tècnic en Educació Infantil. Tinc el títol de Monitora de lleure infantil i juvenil i el títol de manipulació d'aliments.

Durant més de 8 anys he treballat com a monitora de lleure en casals d'estiu i també com a mestra de reforç escolar.

El curs 2019-2020 em vaig incorporar a la Llar d'Infants Kumbaià com a directora del centre i tutora d'un dels grups d'infants.