telèfon whatsapp 638 598 163 · gebre@gebre.cat

Consell assessor

Nuri Felip

Responsable administrativa i pedagoga.

Soc la Nuri Felip. Mestra de ciències per formació i per vocació. Sóc llicenciada en pedagogia i doctora especialitzada en convivència escolar. Tinc també el postgrau d’Altes Capacitats Intel·lectuals, Intel·ligència i Diversitat de la UdG.

Professionalment ara mateix sóc cap d’estudis de secundària de l’institut escola Cor de Maria de la Bisbal i professora associada del Departament de Pedagogia de la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.

Al llarg de la meva vida he fet docència a gairebé totes les etapes educatives: infants, joves i alfabetització d’adults. Actualment estic a secundària i també fent formació per oposicions docents.

Vaig ser una de les fundadores de la Llar d’Infants el Molinet de Monells l’any 2006.

Presideixo l’ONG Educal (Educadors Catalans amb Amèrica Llatina), que realitza projectes de cooperació concretament a Xile i a Brasil, d’on en faig passeres sovint.

He estat també regidora d’Educació, Serveis Socials i Cooperació de la Bisbal.

En els darrers anys m’ha entrat la bena d’escriure i ja tinc dos llibres publicats: una novel·la històrica i una glossa sobre un mestre de qui celebràvem el 90è aniversari.

Gemma Casals

Mestra i Directora de centre educatiu.

Soc la Gemma Casals. Sóc Mestra d’Educació Infantil (UdG) amb menció d’escola bressol. Abans del Grau vaig realitzar, per una banda, el CFGM d’Atenció Sociosanitària i, per l’altra, el CFGM d’Auxiliar d’Infermeria. Actualment estic realitzant el màster en dificultats d’aprenentatge i trastorns del llenguatge (UOC).

Els darrers nou anys, he estat treballant com a cuidadora en un centre per a persones amb discapacitat i enmig de tot aquest temps he participat en un voluntariat al Marroc.

Aquest curs 2017-2018 m’he incorporat a la Llar d’Infants La Bòbila com a directora del centre i tutora d’un dels grups d’infants.

Jana Pujol

Mestra i Directora de centre educatiu.

Soc la Jana Pujol. Sóc Mestra d’Educació Infantil (UdG) amb menció d’escola bressol. A més a més, tinc el títol de monitora en lleure infantil i juvenil. Actualment estic estudiant el Màster en Dificultats d’Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge (UOC).

He treballat en l’àmbit educatiu durant els darrers anys, realitzant classes de repàs, fent de cuidadora d’infants de diverses edats i realitzant projectes amb infants adolescents a l’Institut Santa Eugènia, de Girona.

Aquest curs 2018-2019 m’he incorporat a la Llar d’Infants El Molinet com a directora del centre i tutora d’un dels grups d’infants.

Irene Marcos

Mestra i Directora de centre educatiu.

Soc la Irene Marcos. Sóc Mestra d'Educació Infantil (UVic) amb menció en Cultura i Llenguatges de la Infantesa. Abans del grau vaig realitzar el Grau Superior de Tècnic d'Educació Infantil. Tinc el títol de Monitora de lleure infantil i juvenil i el títol de manipulació d'aliments.

Durant més de 8 anys que he treballat com a monitora de lleure en casals d'estiu i també com a mestra de reforç escolar.

El curs 2019-2020 m'he incorporat a la Llar d'Infants el Kumbaià com a directora del centre i tutora d'un dels grups d'infants.